Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Instalatie de spalare-clatire PET-uri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
SP 1000 5L
Out Of stock
Descriere
Instalatia SP 2000 proiectata si produsa de catre societatea noastra, este o instalatie destinata in special producatorilor din industria alimentara. Aceasta executa operatiile de clatire si dezinfectie a recipientelor goale.

SP 2000 este compusa dintr-o banda transportoare cu zale pentru alinierea recipientelor in dreptul dispozitivului rotativ de pozitionare a recipientelor in dreptul tevilor de spalare care injecteaza apa in interiorul recipientelor goale, cuva inox pentru recuperarea apei uzate, Intreaga instalatie este inchisa intr-o carcasa de inox cu geamuri transparente din policarbonat. Procesul de spalare are loc automat fiind comandat de un tablou electric de automatizare.

Mod de functionare :

Operatorul aseaza recipientele goale pe banda transportoare a instalatiei ce le deplaseaza in dreptul dispozitivului de prindere.

Acest dispozitiv le roteste la 180 grade C, pana in dreptul injectoarelor care elibereaza un jet de apa un anumit timp pentru a le clati corespunzator. Dupa un timp de scurgere ajustabil, recipientele sunt readuse in pozitie initiala pe banda transportoare care le evacueaza.

Procesul este reluat ciclic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura