Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Linie de imbuteliere lichide la recipiente de 0.33-2.5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 €
Brand
DCE1A-R-SP-CIP
Descriere
Această linie automata industrială proiectata si produsa de catre Exquisite SRL, are ca scop creşterea randamentului şi a productivităţii operaţiilor de dozare, capuire si etichetare in recipiente P.E.T. de diferite volume.

Principiul de funcţionare a instalaţiei de îmbuteliat lichide se bazează pe dozare over-flow. Modulul de capuit selecteaza, aseaza si rasuceste automat capacul pe recipient, iar instalatia de etichetat aplica automat eticheta pe recipientul dozat si capuit.

Recipientele goale sunt purtate de cãtre banda transportoare de la stânga la dreapta, trecând succesiv prin zona de clatire a acestora, zona de dozare, zona de selectare si rasucire a capacelor respectiv zona de aplicare automata a etichetelor autoadezive

Gama volumetrica standard de dozare a liniei DCE1A- R – SP-CIP, prezentata mai sus este de : 0,5-2 L
Dozarea se realizeaza pe principiul over-flow asigurand nivelul dorit in recipiente prin returul capului de dozat pe unde este evacuat aerul si surplusul de lichid inapoi in rezervorul tampon.
Operaţia de cãpuire este automata şi presupune selectarea capacelor, preluarea si asezarea acestora pe gura recipientelor respectiv rasucirea automata a lor. Acestea se realizeaza intr-un dispozitiv rotativ ce se invarte pas cu pas pozitionand recipientele in dreptul fiecarei operatii.
Operaţia de etichetare se efectueazã automat din momentul în care senzorul optic aferent acestei zone sesizeazã cate un recipient.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura