Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Instalatie de imbuteliat lichide in recipiente mici (esente)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 €
Brand
DKE2A
Out Of stock
Descriere
Această linie industrială are ca scop creşterea randamentului şi a productivităţii operaţiilor automate de dozare, capuire si etichetare pentru flacoane de volume mici.

Modulul de dozat umple simultan 6 flacoane, modulul de capuit selecteaza si rasuceste automat capacele, iar instalatia de etichetat aplica automat etichetele    pe flacoane.

Cele trei module si anume de dozat, capuit si etichetat, vor fi ataşate la o banda transportoare care conduce succesiv flacoanele prin toate posturile de lucru. In final, flacoanele dozate, capuite si etichetate vor fi directionate catre o masa de acumulare

Recipientele goale sunt purtate de cãtre banda transportoare in zona de dozare unde sunt umplute si apoi acestea sunt preluate de masa rotativa care le pozitioneaza succesiv in zona de asezare respectiv rasucire a  capacelor.

Recipientele dozate si capuite sunt conduse de banda transportoare in zona de aplicare automata a etichetelor autoadezive. In fiecare zonã recipientele sunt “sesizate” de senzori optici şi stopate in timpul efectuarii operatiunii respective. Dozarea se efectueazã volumetric prin absorbtia lichidului ce urmeaza a fi dozat din rezervorul tampon  şi apoi împingerea acestuia prin distribuitoarele pneumatice    în recipiente.  Volumul de dozare poate fi reglat foarte usor de cãtre utilizator.                    
        
Calitatea, fiabilitatea şi siguranţa in exploatare sunt asigurate de echipamentele electrice şi electronice ce compun tablourile de automatizare şi care poarta numele unor firme de prestigiu cum ar fi Schneider, Mitsubishi, LG, Telemecanique, Banner.

            Partea mecanică este simplă şi uşor de întreţinut asigurând un grad înalt de fiabilitate, fiind proiectată pe baza elementelor mecanice ce sunt uşor de găsit pe piaţa românească.

Productivitate
Capacitatea de imbuteliere a liniei mai sus prezentate este de maxim 2.500 recipiente de 20 ml/ ora.

Personal necesar pentru deservirea instalaţiei:
• 1 operator la începutul procesului pentru alimentarea cu recipiente goale si capace
• 1 operator la ieşire care preia recipientele dozate capuite si etichetate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura