Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Echipament linie de imbuteliere apa plata 0,5-2 l

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 €
Brand
DCE 0,5-2L
Out Of stock
Descriere
Liniile de imbuteliere marca Exquisite sunt personalizate dupa posibilitatile fiecarui beneficiar si anume, in functie de spatiul disponibil, productivitate solicitata, numar de operatori alocati fluxului tehnologic, buget, etc.

Calitatea produselor Exquisite este asigurata de sistemul ISO 9001 certificat de TÜF CERT al TÜF Technische Überwachung Hessen GmbH cu numarul 73 100 2523.
Linia automata de imbuteliat DCE 0,5-2L este fabricata in Romania si este proiectata si produsa de catre compania Exquisite. DCE 0,5-2L este destinata imbutelierii lichidelor in gama de volume cuprinsa intre 0,5 si 2L.
Functionare

Operatorul aseaza recipientele goale pe banda transportoare a instalatiei ce le deplaseaza in dreptul dispozitivului de manipulare a recipientelor. Acest dispozitiv, prinde recipientele si le roteste la 180 grd, cu gura in jos in dreptul injectoarelor care elibereaza un jet de lichid de clatire un anumit timp reglabil. Dupa un timp de scurgere ajustabil, recipientele sunt readuse in pozitie initiala pe banda transportoare ce le dirijeaza catre linia de imbuteliere.

Principiul de funcţionare a instalaţiei de îmbuteliat se bazează pe umplere la nivel constant tip over-flow. Acest proces are loc cu ajutorul unei pompe de circulatie care impinge lichid in recipient prin capul dozator. Aerul si surplusul de lichid este dirijat catre rezervorul tampon.
Operatia de capuire este automata si presupune selectarea capacelor, preluarea si asezarea acestora pe gura recipientelor respectiv rasucirea automata a lor. Procesul de capuire este realizat automat intr-un dispozitiv care functioneaza pas cu pas.
Instalatia de etichetat aplica etichete autocolante pe recipientele imbuteliate si se efectueaza automat din momentul în care senzorul optic aferent acestei zone sesizeaza cate un recipient.
In cazul recipientului de 19L un alt operator il va aseza in dreptul capului de dozare si va comanda procesul de dozare prin apasarea unui buton. Dupa procesul de dozare va aseza capacul pe gura recipientului si il va directiona cu ajutorul rolelor catre dispozitivul de presare a capacului. Acest dispozitiv va fi actionat de catre operator cu ajutorul unui buton.

Instalatia automata BAX2010 este alimentata cu pet-uri direct de la linia de imbuteliere cu ajutorul unei benzi transportoare. Recipientele sunt grupate si asezate in forma baxului dorit, cu ajutorul unui dispozitiv pneumatic. Dimensiunile baxurilor pot fi variabile, acestea putand fi memorate si selectate prin intermediul unui panou de comanda prevazut cu touch-screen. Reglajele mecanice aferente diferitelor dimensiuni sunt efectuate usor de catre operator intr-un timp foarte scurt. Cu ajutorul modulului de taiere si sudura, baxul preformat va fi infasurat cu folia termocontractibila si directionat catre cuptor, unde are loc termocontractarea foliei.

Gama volumetrica standard de imbuteliere a liniei DCE 0,5-2L este de 0,5-2 L

Caracteristici tehnice de exploatare DCE 0,5-2L
• Alimentare de la retea trifazata 380Vca - 50Hz ;
• Putere consumata: 1,8 KW
• Presiune nominala: 6 bar ;
• Consum aprox de aer: 500 L/ min.
• Dimensiuni gabaritice DCE 0,5-2L:
Lungime = 6300 mm
latime cu usile deschise = 2900 mm
inaltime = 2400 mm

Productivitate
Productivitatea liniei DCE 0,5-2L mai sus prezentate, este de max. 2.000 recipiente de 1L /ora. Productivitatea variaza in functie de gradul de spumare al lichidului imbuteliat

TERMEN DE LIVRARE
• 60 - 90 de zile de la semnarea contractului si incasarea avansului de 40 %.

CONDITII DE LIVRARE

Garantie : 12 luni de la punerea in functie.
Service post garantie pe baza de contract.
Interventie in maxim 48 de ore de la sesizarea deranjamentului.
Consultanta tehnica si instruire a personalului gratuita la punerea in functiune.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura